Од 15-ти мај во оптек ќе бидат „пластичните“ 10 и 50 денари

Советот на Народната банка на Република Македонија на денешната седница донесе одлука од 15-ти мај годинава да бидат пуштени во оптек книжни пари изработени од полимер, во апоени од 10 и 50 денари, соопшти...

29 март, 2018 @ 14:44 часот