Семејствата на осудените во „Диво Насеље“ добија по 10 илјади евра од косовската влада

Косовското Министерство за финансии исплати 290.000 евра на 29 семејства на убиените и на обвинетите косовски државјани за настаните во кумановското Диво Насеље во мај 2015 година. Одлуката за секое семејство...

7 февруари, 2018 @ 10:39 часот