ФОТО: Претставен новиот изглед на банкнотите од 10 и 50 денари

Од следниот месец Народната банка на Република Македонија првпат воведува полимерни банкноти со апоенска вредност од 10 до 50 денари. „Од 15 мај годинава Република Македонија ќе биде на мапата на државите...

23 април, 2018 @ 11:49 часот