СДСМ: Растот од 1,2 отсто во последниот квартал за 2017 е потврда за стабилизирањето на економијата

Растот на Бруто домашниот производ од 1,2 отсто во последното тромесечје од 2017 година ја потврдува исправноста на економските политики на Владата предводена од СДСМ и е уште еден во низата показатели...

9 март, 2018 @ 10:12 часот