Алфа: Фирма на Кочо Анѓушев добила 160.000 евра од Фондот за иновации

160.000 евра од Фондот за иновации легнале на сметката на „Каст инвест“, компанија во која вицепремиерот Кочо Анѓушев е косопственик. Од неговиот кабинет за Алфа велат дека немало ништо спорно во ова. „Вицепремиерот...

20 јули, 2018 @ 18:34 часот