ФОТО: Македонското знаме се вее во училиште во Уганда

Ова е училиштето во Њабелико, во западна Уганда. Благодарение на Бога, и дарежливоста на поединци и македонските цркви, обезбедуваме основно образование за околу триста дечиња во џунглата. Целиот овој...

15 април, 2018 @ 11:35 часот