За албанската опозиција веќе сме Северна Македонија

Постигнатиот договор меѓу Македонија и Грција за прашањето на името, го поздрави лидерот на најголемата албанска опозициска партија Љуљзим Баша, оценувајќи го како повеќе од значаен. „Постигнатиот...

13 јуни, 2018 @ 14:02 часот