Георгиевски: Зошто Бугарија молчи 25 години за грчкото монополизирање на името Македонија?

Во последно време зачестија изјави од бугарски политичари и аналитичари дека Бугарија нема да прифати име со географска одредница која ги загрозува нивните интереси, напиша денеска на својот фејсбук-профил...

18 февруари, 2018 @ 21:13 часот