Вокалот на Љубојна: Нема ништо погрдно и срамно во името Македонија

Вокалот на групата „Љубојна“, Вера Милошевска-Јосифовска, на луѓето што сакаат да го променат уставното име на Македонија им испрати жестока порака: ДРАГИ НЕПРОМИСЛЕНИ КОПУЦИ, ИМЕ е поважно од нашите...

14 јануари, 2018 @ 11:38 часот