Безживотно женско тело пронајдено во Охридското Езеро кај Љубаништа

Беживотно женско тело рано утрово е пронајдено во водите на Охридското Езеро во близина на брегот кај селото Љубаништа. Телото го забележал случаен минувач за што ја известил полицијата. За настанот...

21 април, 2018 @ 12:30 часот