Словенечки новинар до Јункер: Престанете да поддржувате криминалци и терористи во Македонија

Јоже Бишчак, новинар на словенечкиот магазин „Репортер“, му упати отворено писмо на претседателот на Европска комисија, Жан-Клод Јункер, барајќи од него да престане да ја поддржува, како што вели, „автократската...

5 декември, 2017 @ 17:15 часот