ЈП „Паркови и зеленило“ со свој придонес во „Денови на пролетта – Денови на екологијата“

Од ЈП „Паркови и зеленило“ при Град Скопје информираат дека се вклучиле со свој придонес во реализација на проектот „Денови на пролетта – Денови на екологијата“ во организација на Град Скопје, а...

16 март, 2018 @ 15:24 часот