Судењето за случајот „Шпион“ одложено за 23 јануари

За 23 јануари следната година е одложено судското рочиште за предметот „Шпион“, поради неприсуство на Маријан Ефремов, кој е еден од осудените во овој случај. Судот нареди за следното судско рочиште...

14 декември, 2017 @ 11:20 часот