Судот бара од Собранието одземање на имунитетот на шест пратеници

Кривичниот суд доставил барање со Собранието за одземање на имунитет на шест пратеници кои Основното јавно обвинителство поради насилствата во Собранието од 27 април годинава ги товари за загрозување...

28 ноември, 2017 @ 20:34 часот