Груевски: Ова е последниот чин на пресметка со слободномислечкиот Македонец

Ова е последниот чин на пресметка со слободномислечкиот Македонец и граѓаните кои се одважија да кажат став за разградувањето на државата, против Тиранската Платформа, против насилието на власта....

29 ноември, 2017 @ 17:33 часот