МРТ ќе има четири канали, вториот канал ќе биде само на албански

Јавниот радиодифузен сервис ќе добие четврти канал на кој ќе се емитува програма на јазиците на малите заедници, а вториот ќе биде целосно на албански. Министерството за информатичко општество и администрација...

27 ноември, 2017 @ 18:03 часот