Илија Чашуле: Не можам да се изначудам на интелектуалците кои го поддржуваат Договорот

Професорот Илија Чашуле преку статус објавен на социјалните мрежи вели дека не може да им се изначуди на некои интелектуалци кои го поддржуваат договорот потпишан со Грција, а за кој вели дека има многу...

18 јуни, 2018 @ 14:31 часот