Чавков не ја почитувал мерката за куќен притвор

Поранешниот министер за внатрешни работи, Митко Чавков по одлуката Врховниот суд два пати не бил најден на адресатата што била наведена како место на кое ќе го издржува куќниот притвор, велат од Кривичниот...

30 март, 2018 @ 16:46 часот

Чавкова: Полицијата не ни дозволи да му ги дадеме лековите на татко ми

Зорица Чавкова, ќерката на поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков, кој денеска беше приведен под сомнение за терористичко загрозување на уставниот поредок и безбедноста, денеска обвини...

28 ноември, 2017 @ 16:17 часот