Компанијата „Хуавеи“ на премиерот Заев му презентирала проект за паметно осветлување на општините

Во рамки на дводневниот престој на владината делегација во Будимпешта на Самитот 16+1, премиерот Зоран Заев придружуван од економскиот владин тим денеска се сретна со Дејвид Танг, претседател на „Хуавеи“...

27 ноември, 2017 @ 18:12 часот