Две лица убиени во Кисела Вода при обид за грабеж на менувачница

Две лица се убиени во обид да ограбат менувачница во скопска Кисела Вода, во близина на споменикот Тодор Александров. МВР потврди дека имало пукање и дека екипи на Брза помош и вештаци се упатиле на...

27 ноември, 2017 @ 17:55 часот