Трошоците што ги пријавуваат пратениците во Франција ќе се проверуваат

Француското Национално собрание донесе нови, построги правила за пратениците кои бараат надомест на трошоци од Собранието, пишува Нова Македонија. Според новиот правилник, ќе се врши контрола на трошоците...

30 ноември, 2017 @ 10:48 часот