Дескоска не знае дали ќе има избори, но е за поскоро формирање антикорупциска

Министерката за правда Рената Дескоска не може да предвиди дали по референдумот ќе се продолжи со уставни измени или ќе се оди на распуштање на Собранието. Смета дека Антикорупциска комисија треба...

3 октомври, 2018 @ 12:00 часот

Клубот на пратенички во Собранието одбележува 15 години од формирањето

Клубот на пратенички во Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одбележи 15-годишнината од формирањето. Најавено е да се обратат претседателот, потпретседателката и генералниот секретар на...

7 март, 2018 @ 8:30 часот