Манчевски: Порталите треба да имаат уредник и да не се во сопственост на офф-шор компанија

Владата не смее да биде моторот на реформите во медиумската сфера и Предлог-законот за аудио и аудиовизуелни услуги, изјави денеска министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски. „Иронично...

22 ноември, 2017 @ 17:30 часот