Шилегов е нов претседател на ЗЕЛС, Јанчев и Ганиу заменици

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска е избран за нов претседател на Управниот одбор на Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС). Митко Јанчев, градоначалникот на Кавадарци и...

29 ноември, 2017 @ 15:58 часот