Родителите на убиените бараат од Заев транскрипти за „Монструм“

Чии се петте телефонски броеви кои се заведени како државна тајна, а преку кои било комуницирано со обвинетите во случајот „Монструм“, праша во судницата таткото на едно од убиените момчиња, Горан...

17 април, 2018 @ 13:16 часот

Пакистански млад брачен пар убиен бидејќи се венчале без дозвола од роднините

Младиот брачен пар од Пакистан: Абдул Хадија (24) и Хасина Биби се венчале на почетокот на ноември по што биле убиени од страна на нивните роднини бидејќи стапиле во брак без одобрување од постарите роднини,...

27 ноември, 2017 @ 21:35 часот