Расправата по Законот за употреба на јазиците во трето читање е одложена

Претседателот на Собранието Талат Џафери на вчерашната 32. седница ја одложи расправата по Законот за употреба на јазиците во трето читање, која беше осма точка и посочи дека расправата по оваа точка...

30 јануари, 2018 @ 9:27 часот