ВМРО-ДПМНЕ: Охриѓани мора да патуваат во Скопје поради расипаниот томограф

Граѓаните од Охрид веќе трет месец се оставени сами на себе. Компјутерскиот томограф во охридската болница не функционира, а од Министерството за здравство се молчат. Томографот во охридската болница...

23 ноември, 2017 @ 10:26 часот