Во Тајпеј се одржа „натпревар во неправење ништо“

Необичен натпревар во „неправење ништо“ се одржа во главниот град на Тајван, а на него победи студентот од Чан Кај-хо. Овој необичен натпревар се одржал во Централниот градски парк на Тајпеј. Задачата...

13 декември, 2017 @ 20:18 часот