Заев испрати писмо во кое бара поддршка од премиерите на ЕУ

Претседателот на Владата, Зоран Заев упати писмo до премиерите на земјите членки на Европската Унија во кое ги повикува своите колеги да поддржат одлука за старт за пристапните преговори на Македонија...

26 јуни, 2018 @ 13:55 часот