Осум сообраќајни незгоди, 45 возачи го управувале возилото со брзина поголема од дозволената

Во текот на вчерашниот ден, се случиле осум сообраќајни незгоди од кои три со телесни повреди и пет со материјална штета. Од преземаните мерки и активности констатирано е дека 45 возачи го управувале...

30 јануари, 2018 @ 10:05 часот