ВМРО-ДПМНЕ продолжува со бојкот на општинските совети

Седниците на општинските совети во општините Штип и Гевгелија денеска беа бојкотирани од страна на советниците на ВМРО-ДПМНЕ. Советниците реагираа на приведувањето и апсењето на осомничените за собраниските...

7 декември, 2017 @ 17:03 часот