Премиерот и експремиерот утре во исто време на судење

Во кривичниот суд во исто време утре на судење треба да се појават премиерот Зоран Заев, кој е обвинет за поткуп и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, обвинет за поттикнување насилство. Главната...

19 ноември, 2017 @ 13:06 часот