„Катимерини“ пишува за „замор во спринтот за ‘скопското’ прашање“

Под наслов „Замор во спринтот за скопското прашање“ грчкиот весник „Катимерини“ ги анализира последните случувања во разговорите за името меѓу Македонија и Грција. Новинарот пишува дека иако двете...

17 април, 2018 @ 10:40 часот