Ограбена филијалата на „Силк Роуд“ во Охрид

Во филијалата на банката „Силк роуд“ во Охрид е пријавен грабеж. Грабежот е пријавен до охридската полиција претпладнево околу 11 часот, потврдија од СВР Охрид. Полициските екипи се на местото на настанот....

30 ноември, 2017 @ 12:30 часот