Во американскиот Сенат поднесена резолуција за поддршка на Преспанскиот договор

Сенаторите Крис Марфи од Конектикат и Рон Џонсон од Висконсин, членови на Комитетот за надворешни работи на Сенатот на САД, поднесоа резолуција за поддршка на договорот на Македонија и на Грција, како...

2 август, 2018 @ 12:22 часот