„Види ја ти неа“ во официјална програма на фестивалот „Санденс“

Kратометражниот игран филм „Види ја ти неа“, на режисерот Горан Столевски, кој ја освои Наградата „Мала Камера 300“ на годинешното издание на ИФФК „Браќа Манаки“, влезе во официјалната селекција на...

5 декември, 2017 @ 16:57 часот