Жена се обидела да се самозапали пред полициската станица во Драчево

Вчера во 22.50 часот во полициската станица Драчево дошла 40-годишна жена од Скопје и рекла дека е во депресија и сака да си го одземе животот. Во станица бил повикан и нејзиниот син, а жената додека разговарала...

5 април, 2018 @ 12:35 часот