Ибраимовски ја напушта министерската функција, ќе биде пратеник

Министерот без ресор Самка Ибраимовски задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата на Ромите во Македонија, најави дека ќе ја напушти министерската функција и ќе биде...

14 декември, 2017 @ 11:11 часот