Самит во Софија: ЕУ ќе понуди регионално поврзување, а не членство

„Коха Диторе“ го обезбеди нацртот на изјавата на Самитот во Софија, чиј текст беше договорен на состанокот на постојаните претставници на земјите-членки на ЕУ. Од овој нацрт се гледа дека од аспект...

14 мај, 2018 @ 11:24 часот