Самарас: Договорот не го решава проблемот и може да предизвика експлозии

Да запаметите дека со договорот го затворивте привремено, не го решивте прашањето и оттука па натаму, отворате уште полоши проблеми, рече поранешниот грчки премиер Андонис Самарас, обраќајќи се до...

16 јуни, 2018 @ 16:31 часот