Мицкоски најави посети на терен, сакал да го чуе гласот на народот

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, најави дека од денес ќе почне со посети на терен за да го чуе, како што вели, гласот на народот. „Во изминатите 10 месеци видовме како Македонија стагнира во...

13 март, 2018 @ 14:02 часот