Сали Бериша: Законот за јазици е важно достигнување за албанската нација

Поранешниот албански премиер и претседател, Сали Бериша, се огласи по изгласувањето на законот за јазици во Македонија. „Третото гласање на законот за употреба на албанскиот јазик како официјален...

15 март, 2018 @ 14:11 часот