Салах прогласен за најдобар африкански играч за 2017

Мохамед Салах, фудбалерот на Ливерпул, е избран за најдобар африкански фудбалер во традиционалниот што секоја година го спроведува британскиот национален сервис БиБиСи. Египетскиот фудбалер зад себе...

11 декември, 2017 @ 21:48 часот