ФОТО: Самуел Жбогар, преименувајте се во Саламин Жабар

Самуел Жбогар променете го вашето име во Саламин Жабар, му порача учесничка на протестот за зачувување на уставното име Македонија кој денеска се одржа во главниот град на Словенија, пренесе словенечкиот...

11 февруари, 2018 @ 14:15 часот