Бесплатен влез за сите групни посети на ученици за Саемот на книгата

Од 3-ти до 9 мај во Скопје ќе се одржи традиционалниот Саем на книга, под слоганот „30 години читаме со задоволство”, со учество на 49 издавачи од Македонија. По повод тридеценискиот јубилеј, влезот за...

17 април, 2018 @ 10:08 часот