Нема веќе учење во сабота, најави министерката Дескоска

Нема повеќе учење во сабота, нема повеќе пренатрупани одделенија, часовите за основните се ограничуваат според возраста, неработни денови за наставниците за време на зимскиот распуст се само дел од...

10 април, 2018 @ 17:50 часот