Граѓани се собраа пред споменикот на Александар, по најави за негово рушење

Поголема група на граѓани вечерва се собраа пред споменикот на Воинот на коњ (Александар Македонски) по најавите на социјалните медиуми дека пред доаѓањето на грчкиот шеф на дипломатијата Коѕијас...

21 март, 2018 @ 22:38 часот