Лавров: Сега сме виновни и за студеното време што ја зафати Европа

Русофобијата што ги зафати западните земји се граничи со здравиот разум, па сега Русија се обвинува и за студеното време што ја зафати Европа, вели рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров,...

6 март, 2018 @ 10:26 часот