Руското Министерство за одбрана тврди дека 1,7 милиони бегалци може да се вратат во Сирија

Повеќе од 1,7 милиони сириски бегалци може во блиска иднина да се вратат во своите домови во Сирија, соопшти денеска руското Министерство за одбрана. Оттаму додаваат дека во Вашингтон се испратени детални...

20 јули, 2018 @ 18:40 часот