Претставници на американските власти влегле во рускиот конзулат во Сиетл

Претставници на американските власти влегле во резиденцијата на рускиот генерален конзул во Сиетл. Рускиот конзулат бил напуштен по барање на Вашингтон. Од Руската амбасада во САД велат дека американски...

26 април, 2018 @ 9:11 часот